ONDERWEG IN JE RELATIE

Als je een tijdje onderweg bent in je relatie kan er van alles gebeuren. Dat gaat vaak goed maar elk stel maakt ook momenten mee dat het minder gaat. Je bent dan weliswaar nog wel onderweg maar het lijkt alsof ieder zijn of haar eigen weg loopt. Van 'samen'  is nauwelijks sprake meer.


Jullie relatie begon zo mooi, Jullie waren verliefd en hadden alleen oog voor elkaar. Jullie deden elkaar de toezegging altijd bij elkaar te blijven. En nu? Nu wordt er nog maar weinig met elkaar gepraat en is er weinig interesse meer in elkaar. Er is sleur gekomen in jullie relatie en over de kleinste dingen ontstaan irritaties of zelfs ruzies. Jullie doen weinig leuke dingen meer samen en van aanraking is ook geen sprake meer. Of misschien is er wel aanraking maar voelt het als verplichting. 


Heel graag wil je weer de goede communicatie terug tussen jullie,  dat jullie weer tijd en aandacht voor elkaar hebben. Maar hoe doe je dat? Je vind het moeilijk om het ter sprake te brengen en van relatietherapie wil je partner niets horen. Communicatie en omgaan met conflicten zijn de sleutelwoorden. We maken patronen in jullie communicatie letterlijk zichtbaar en jullie ontdekken de wetmatigheid van actie=reactie.  Mijn mediationvaardigheden zet ik graag in om jullie weer met elkaar in gesprek te brengen. Dat doe ik op een gestructureerde en laagdrempelige manier. Het relatieassessment is daarvoor de basis. 

Relatieproblemen? Relatiehulp055 in Apeldoorn, goed alternatief voor relatietherapie

TIPS

Relatieassessment


Het relatieassessment is een goed alternatief wanneer je relatietherapie een stap te ver vindt. Partners ervaren deze methode als laagdrempelig, niet-bedreigend en erg verhelderend. De resultaten leveren echte eye-openers op. 


Het relatieassessment...

  • maakt visueel zichtbaar wat jullie sterke kanten zijn en waarin je nog kunt groeien
  • maakt relatiezaken op een positieve manier bespreekbaar
  • geeft gelegenheid om (weer) met elkaar in gesprek te raken, ook over zaken die je niet zo snel ter tafel zou brengen.


Het relatieassessment van Prepare/Enrich biedt een prachtige kapstok voor goede en gestructureerde gesprekken. Dit assessment heeft een positieve insteek en is leuk om samen te doen. Het is géén relatietest waarvoor je kunt slagen of falen maar is er op gericht jullie vooruit te brengen. Iedereen die dit gedaan heeft, zegt er heel veel aan gehad te hebben. 

In een veilige en ontspannen sfeer worden de onderwerpen uit het assessment met jullie besproken. De gesprekken zijn vertrouwelijk en blijven binnen vier muren. Vanzelfsprekend zijn de relatiegeprekken vrijwillig. Zo houden jullie de regie.


Meer weten over het relatieassessment?

Relatieproblemen? Relatiehulp055 in Apeldoorn, goed alternatief voor relatietherapie